Etiketter

, ,

En mycket kort beskrivning av hur vi firade vår nyårsafton, kan ju inte skriva om allt det är trist nog att läsa det som blir. Men för oss som var med var det väldigt stämningsfullt. Vi firade kvällen på Jacks vilket är en restaurang som ligger direkt vid stranden i Huay Yang, det var vi och cirka 200 personer till. När vi kom dit fick vi gå igenom en ”gång” som var vackert ljussatt dessutom var det lampor överallt i träden som lyste så vackert i den becksvarta natten. Här nedan har vi hittat vårt bord och är i färd med att sätta oss.

DSCN5622.JPG1

I väntan på att alla skulle komma och hitta sina platser blev  vi underhållna av thailändska dansare.

DSCN5638.JPG1

När de var klara med sina danser passade de på att hälsa på några av gästerna och här har ett par kommit till vårt bord.

DSCN5647.JPG1

Resten av kvällen var det underhållning av det här coverbandet som spelade och sjöng  superbra. Många av de gamla härliga låtarna, Take me home Country roads, Rolling on the river och ja ni vet.

DSCN5716.JPG1

Det fanns ett träd där det hängde gratislotter och här nedan var det en vid bordet som gladde sig åt vinsten, ett golfparaply. Maten vilken bestod av en thailändsk buffé var mycket god och logistiken kring det hela fungerade perfekt och trots att vi var så många blev det inga köer.

DSCN5654.JPG1

För några veckor sedan visade jag ett foto på en stor tunna och jag undrade vad den var till för, fisk ? Nu vet jag vad den kan användas till, den stod vid kvällens bar och den innehöll is och 2000 flaskor Chang/öl.

2016-01-01-1638_5686490fe087c354887e3235

Vid tolvslaget var det dags för Champagne och en skål för ett bra 2016.

DSCN5708.JPG1

Efter det gick vi ner till stranden och tittade på ett fantastiskt fyrverkeri, när man ser det över havet blir det faktiskt mer effektfullt.

DSCN5740.JPG1

Därefter blev det dags att sända upp Khom Loy en slags lanternor och med dem sände vi våra tankar och förhoppningar till högre höjder. En mycket vacker sed men det gäller att vara vid stranden annars kan det vara risk för brand. att se ett hundratal sakta sväva över havet är helt magnifikt.

DSCN5681.JPG1

Även jag och Rolf passade på att sända upp en och hade naturligtvis barn, barnbarn och alla andra nära o kära i tankarna.

DSCN5675.JPG1

Vid 01.00 var det dags att åka hem och här står Rolf omgiven av mig och Lis o väntar på att bilen skall köra fram. Så blev vår nyårsafton och naturligtvis har jag inte berättat allt, nån måtta får det vara.

DSCN5748.JPG1

 

Annons