Etiketter

, , , ,

Ingenting varar för evigt och 26 dagar i Thailand tar slut fortare än man tror och som jag har skrivit förut, 26 dagar till hade inte varit något problem.  Lugnet och stillheten kombinerat med den vackra naturen gör att man snabbt stressar ner när man kommer hit. I stället för gapande försäljare och stressiga turister är väl det mest annorlunda man ser här, en ko, fast det är klart kor har jag sett förut. En perfekt semesterort för barnfamiljer i synnerhet med tanke på att jag under dessa dagar inte stött på en enda ”onykter turist”. Måste bara betyda en sak man är här för att njuta av värme, mat, bad, golf och allt annat.

Nu får jag nöja mig med att titta på foton och fundera på när nästa besök i vårt lilla sommarhus kan bli.

DSCN5533.JPG1

Härmed är det även slut med att serveras frukost på altanen varje morgon, visst det förekommer även här hemma men inte på altanaen i 30 graders värme.

DSCN5781.JPG1

Jag älskar att läsa och helst i de här stolarna, här hemma är det många ”måsten” innan man får ro att sätta sig. När Rolf har tänt en brasa i öppna spisen brukar jag ta det som en signal ”att nu är det lästajm”.

DSCN5782.JPG1

Badhus finns det gått om här hemma också, dock inte samma sak som att plaska runt i poolen.

DSCN5252.JPG1

Det lär komma en fortsättning på filmen ”30 grader i februari” den här gången utan Kjell Bergqvist eftersom han tippades i sjön förra säsongen. Här är det bara 27.7 som synes. Upptäckte den här termometern nere vid tempelområdet, har inte sett den förut. Trevligt tycker jag för hur varmt det är blir ju ofta ett samtalsämne när man träffas. Här får man fakta i den saken.

DSCN5491.JPG1

Aldrig har väl köket varit så välstädat som när man skall åka hem.

DSCN5777.JPG1

Bara att säga adjö för den här gången.

DSCN5301.JPG1

Bilen som skall ta oss till Bangkok är punktlig, nu blir det Holiday inn nästa.

DSCN5790.JPG1

Annons