Etiketter

, , , , , ,

Då är vi på väg till Bangkok, bara att luta sig tillbaka i en väl tilltagen storlek på bil som mer än väl rymmer fyra personer. Landskapet susar förbi fast i lagom takt, vi har en chaufför som kör lugnt och sansat, han har inga behov av att ligga först. Turen från Huay Yang till Bangkok tar runt fyra timmar så det är skönt med en liten paus när man kommit halvvägs.

DSCN5794.JPG1

Ett toalettbesök brukar alltid stå överst på programmet och här finns en plats som har typiskt thailändska toaletter men även ett par av europeisk standard. Män till vänster och kvinnor till höger, på fotot ser man att det även står en våg placerad kanske till för den som vill väga sig före och efter toalettbesök?

DSCN5796.JPG1

Vid de här bensinstationerna finns det alltid små affärer typ ”Seven eleven”, affärer med skönhetsmedel, brödaffärer, thailändska restauranger, McDonalds och flera andra. Café Amazon är ett säkert kort när det gäller en kopp riktigt gott kaffe.

DSCN5801.JPG1

Den här platsen har vi stannat till vid många gånger och Rolf kommenterade att ”du tar kort på de här hästarna varje gång”. Har kollat upp det vid hemkomsten och det visar sig att han har rätt. Antagligen gör jag det för att jag tycker de är så vackra, man riktigt ser hur de rusar fram över fälten.

DSCN5799.JPG1

Men här såg Rolf något nytt, vad kan det vara för maskiner som kommit hit?

DSCN5802.JPG1

Fotmassage, för några THB kan man placera sina fötter och få en rejäl massage på ett enkelt sätt. Ingen dum idé när man kört långt och fötterna börjar domna.

DSCN5803.JPG1

In i bilen igen och efter att chauffören har snurrat runt lite i Bangkok så hittade han våra reskamraters hotell. Så småningom kom vi även fram till Holiday Inn där vi skulle tillbringa våra nätter i Bangkok.

DSCN5924.JPG1

Annons