Etiketter

, , , , , , ,

Att gå ut från vårt hotell Holliday Inn så här nån dag efter nyårshelgen var som att gå rätt in i någon av Disneys julfilmer. Lampor i allsköns färger glittrade från alla platser där det överhuvudtaget gick att sätta upp en lampa. Så fort vi steg ut från entrén sprakade de mot oss, har man sedan en bil i miljonklassen får man naturligtvis ställa den direkt utanför entrédörren.

DSCN5820.JPG1

Här syns själva ingången till hotellet och en liten, liten del av belysningen.

DSCN5913.JPG1

Jag som tyckte vi hade så rejält med belysning hemma i trädgården men vänta till nästa jul då ska ni få se på lampor.

DSCN5824.JPG1

Sådana här palmer stod det lite överallt, vi funderade på hur de hade gjort om det var lösa stolpar eller?

DSCN5835.JPG1

Dagen efter såg vi, det var lampor fastsatta på vanliga palmer och mitt på stammen var de kostgjorda palmbladen. högt ovanför var den riktiga trädkronan men den syntes inte i mörkret.

DSCN5854.JPG1

Här kan man tydligt se hur det ser ut, fiffigt.

DSCN5852.JPG1

Mycket elegant, det var mycket folk ute kvällstid och alla hade kamera för att kunna föreviga det hela. Kan tänka mig att det blev många ”selfies” den här kvällen. Trots att det är en livlig plats med mycket trafik upplevde man en nästan högtidlig ja nästan andaktsfull stämning runt omkring sig.

DSCN5918.JPG1

Här syns en vägg på ett av varuhusen men tyvärr kan man inte få med hur det verkligen ser ut.

DSCN5833.JPG1

Utanför entrén till Central World lyste det av allsköns färger. På ett stort torg utanför fanns det fantastiska ”skulpturer” kopior av en massa sagofigurer. Där kunde barnen posera och föräldrarna fick foton som de kan plåga släkt o bekantskapskrets med under resten av året.

DSCN5832.JPG1

Det här var en syn som det faktiskt är värt att stanna till för i Bangkok nån dag.

Annons