Etiketter

, ,

Numera läser jag inga veckotidningar eller magazin, det räcker med barnbarnets och hennes kompis bloggar. De är på luffarstråt i Asien och varje morgon är jag så nyfiken och undrar var är de nu? I synnerhet som de delvis åker lite till samma ställen jag själv gjorde för inte alltför längesedan.

Lånat en bild av henne och visst ser det njutbart ut?

Men idag blev jag bestört, hon inledde nämligen med en mening som löd så här; Idag möttes jag av hemska nyheter på lunchen. Mina tankar hann vandra tusen mil på några sekunder. När jag sansat mig läste jag vidare då stod det; Anna Book får inte fortsätta i melodifestivalen.

Ja inte visste jag att detta var en världsnyhet men idag sprider allt sig väldigt fort.

Nu blir det tidigt sänggående eftersom jag skall se några matcher som ett barnbarn skall spela i morgon och de spelas i Västerås och Nacka. Det blir med andra ord en kryssning mellan länen eftersom jag startar i Uppland. Ha en trevlig helg

Annons