Etiketter

, , ,

Mitt största intresse här i livet är nog inte idrott, vare sig att utöva den själv eller att se andra göra det. Skulle jag sedan behöva förflytta mig från TV-stolen ja då får det vara, lite måtta på ansträngningarna tack. Ibland kan det otroliga ändå inträffa som i lördags när jag besökte tre län för att se på handboll.

Åkte från Uppsala län till Västmanland för att i Västerås på Bombardiers arena se sonsonen spela en match. Arenan antar jag har fått sitt namn efter Joseph – Armand Bombardier som grundade sitt företag 1942 i Valcourt Kanada, hans vision var bland annat att tillverka snöfordon. Detta lyckades han med och han tillverkade en snöskoter som heter Lynx, en sådan är Rolf lycklig ägare till. En kul leksak när man skall ut och pimpla på isen.

036.JPG1

Han tillverkade inte bara snöskotrar men nu var det ju handboll det handlade om. Efter att det var slutspelat i Västerås, där vi för övrigt hann se en annan match också eftersom vi var lite tidigare så åkte vi vidare till Stockholms län. Närmare bestämt till Nacka och där väntade ytterligare tre matcher, nu spelades de inte i rad utan det var två mellanmatcher.

005.JPG1

Totalt besökte jag tre län, såg sju handbollsmatcher och missade melodifestivalen. Hade någon sedan sagt till mig på morgonen innan jag åkte att jag skulle köra genom Stockholm på hemvägen då hade jag gått tillbaka till sängen igen.

Vad gör man inte för en tolvårig sonson och för att få se honom spela, han är dessutom väldigt duktig om jag får säga det själv. Laget gick vidare i seriespelet, jag körde genom Stockholm i mörkret tack vare GPS-en otrolig uppfinning.

Det blev en härlig dag trots allt.

Annons