Etiketter

, , , , , , , , , , ,

Nu får jag nog anse att det är sluthandlat på årets bokrea, som jag uttryckt tidigare är det inte ”som det varit”. Men för all del man kan fortfarande köpa en hel del till bra pris, de vi köpt är böcker som vi ändå tänkt skaffa. Av de här två kan man nog räkna med några timmars förströelse.

004.JPG1

179 sidor av Goethe, Den unge Werthers lidande och Varg bland vargar av Fallada på hela 979 sidor. Det blev tre andra med lite mer spännande innehåll, effekten kan förstärkas om man läser dem nattetid när det blåser ute och knakar i träväggarna.

002.JPG1

David Lagerkrantz, Millenium, har man läst de tre andra av Stieg Larsson bör väl ändå ta sig tid att läsa denna. Hjort o Rosenfeldt skriver bra och spännande så där åkte De underkända med av bara farten. Till slut blev det även en som jag plockar in under kategorin ”tantdeckare” inget nedvärderande i det, de tillhör mina favoriter när jag vill koppla av med en bra bok. Viveca Sten skriver inta bara en bra story utan kan även breskriva en underbar miljö. Skall bli trevligt att läsa hennes åttonde bok, I sanningens namn. Där fick ni lite bra tips.

Annons