Etiketter

, , ,

Man är aldrig för gammal för att lära sig något nytt, det har jag fått erfara idag. Det tioåriga barnbarnet bestämde sig för att tillbringa dagen hos oss, dock med vissa förbehåll. Hade nämligen fått en extra ledig dag från skolan eftersom hon spelade schackfyrans tävling i lördags. Måndagen blev en kompensationsledig dag. Hon skulle bestämma en del av vad vi skulle göra, först åkte vi till shoppingcentrat och jag inhandlade efter min lista. Hon var inte på shoppinghumör idag däremot kunde hon tänka sig att äta nudlar. Efter det var gjort åkte vi hem och hon tog på sig uppgiften att lära farmor göra chokladkonfekt. En mycket påhittig dam det där och fantasirik.

002.JPG1

Kan säga att de var både vackra och goda, innehöll bland annat kanderade pecannötter, hasselnötter, tranbär och mycket mer. Måste säga att jag blev imponerad.

Dessutom fick jag avsluta dagen med en trekvartslångt framförande av fiolspelning så vackert att jag kan leva på det i flera dagar. Det finns väl inga som är så duktiga att göra något som ens egna barnbarn eller hur.

Annons