Etiketter

, ,

Idag blev det en liten shoppingsväng, Rolf tänkte köpa nya byxor, som vanligt blev det svarta men han drog till med ett par mörkblå också när han ändå var i gång. Eftersom det börjar bli vår var han sugen på något i färg men om sanningen skall fram var det inte mycket med färg att välja på. Passade på att köpa en tunn, tunn jacka typ dunjacka. Fast av den tunna typen som man lätt kan ”knöcka” ner i en liten påse otroligt behändiga att ha med sig. Lite annat smått hittade vi också, passade  även på att köpa räkor med två smakrika såser. Med ett glas vitt vin kan man i alla fall försöka lura sig själv att det är vår. När vi skulle åka haglade det för fullt men övergick till regn.

När vi kom hem började det att snöa med stora rejäla snöflingor

005.JPG1

Tog bild på en och mätte den var drygt 2 x cm och kan då räknas till typen ”Lappvantar” och det är det minsta vi behöver just nu. Gradantalet ikväll är + 1.8 grader skulle inte förvåna mig om det blir frost i natt. Synd nu när även vårlöken har börjat blomma så fint.

009.JPG1

Är fortfarande övertygad om jag hellre skulle vilja vara tillsammans med barnbarnet och hennes kompisar, eller vad sägs om den här miljön.

Annons