Etiketter

, , , ,

Vi har än så länge inte några fritidsproblem, snarare tvärtom, hinner knappt med det vi vill. På sommaren är det trädgård, hobbybygge, lite jakt, naturupplevelse, camping, ja det finns hur mycket som helst att hålla på med. Det är en av anledningarna till att vi aldrig har börjat spela golf och vi har faktiskt provat en gång. Den andra anledningen för min del är att jag inte har något bollsinne samt är lite skelögd. Den årstid vi kanske skulle kunna spela lite är vintertid fast då är det oftast snö.

Golfbanor är dessutom farliga ställen att vara på, har man otur kan man få en boll i huvudet och då kan det gå illa. Regnar det kan man bli kall och förkyld. Sedan hör det till saken att jag har ormskräck.

Huggorm 1Den här krabaten mötte ett par goda vänner till oss mitt på banan när de var ute och spelade en dag nyligen. Inte var han rädd heller, nej han låg nöjt på sin plats och tittade på när de slog sina slag. De var tvungna att gå runt den för att kunna fortsätta spela. Tjurig var han också, beredd att gå till anfall, fast det skulle inte jag ha sett om jag spelat eftersom jag redan varit avsvimmad då.

Huggorm

En svensk huggorm på ett litet grinigt humör.

Tacka vet jag lite småpyssel vid skrivbordet på en stadig stol och bra belysning. Allt man behöver är kraftigt papper, tygblommor, lim och en trubbig sax. Då kan man göra fina kort att glädja sina medmänniskor med. Detta kortet fick vi av en god vän (texten är gömd) och jag hoppas hon ser till att jag får lära mig tillverka sådana. En lämplig sysselsättning någon mörk höstkväll.

IMG

Annons