Etiketter

, , , , , ,

I torsdagskväll la jag ner min blogg för helgen eftersom jag skulle åka på en långweekend till Frankfurt med mina väninnor. Vilket jag också gjorde. Vi hade tur med resan och det bokade hotellet N H Collection som är beläget ganska centralt i staden. Framför allt hade vi tur med vädret, det blev en riktig sommarhelg. Kom fram till hotellet strax efter klockan sex och startade då med att inleda helgen med ett glas bubbel på hotellrummet.

DSCN6529.JPG1

Därefter gick vi för att äta på en av våra redan förbeställda restauranger, det finns massor att välja på men jag tror att vi lyckats pricka in några höjdare. Dem får ni läsa mera om i morgon.

Har funderat på om jag skall lyckas gå ner några kilo i sommar? Inledde med en snabbantning när jag kom hem 2,4 kilo på 6 timmar det är väl nästan rekord. Dessvärre tog det ett och ett halvt dygn innan vätskebalansen var återställd. Fick en  maginfluensa men som tur var fick även Rolf detsamma, viktigt att dela med sig inom familjen. Om maginfluensa tycker jag inte.

Lyssnade på en forskare från USA som hävdade att om alla betalade sin riktiga mängd skatt på sin inkomst, skulle fattigdomen i världen kunna utplånas. En dröm att be om.

Såg även att det är inflyttning i de nya husen på den svenskplanerade ön utanför Dubai. Det är bara en av de 300 öarna som skall byggas där. The World ett byggprojekt som skall likna en världsatlas.  Vill man köpa ett hus där får man skynda sig, de är på fyra våningar med ett tak som ser ut som ett upp och-nedvänt vikingaskepp. Har förstås pool och all övrig lyx man kan tänka sig. Priset är 70 miljoner kronor. Idag har det även sänts en finskdesignad ö till landet. 5000 ton i vikt och har sänts i åtta delar. Blir man imponerad? Nej, tänk vilka förändringar dessa pengar skulle kunna gjort för de som verkligen behöver dem. Ibland finner man inte ord.

DSCN6810.JPG1

Detta kallar jag rikedom, en liten fågelmammas ägg som nu skall ruvas och vi har förmånen att få följa det hela. Från nybyggt bo till utflygande fågelungar sett via en kamera i fågelholken.

Annons