Etiketter

, ,

Våra fönster börjar bli till åren och det där med treglasfönster är inte det lättaste. Det är som om ”gasen” har pyser ut och de blir gråa, dimmiga och ser repiga ut. Här kan inte det bästa av fönsterputs eller putsmaskiner göra något, de förblir gråa. Spelar ingen roll hur positiv reklamen är. Vi kollade runt och fann att det är väl inte det billigaste man kan ta in en offert på. Dessutom är det inte lätt att ta hit hantverkare då man har en man som ”kan själv” och som även gillar att pyssla med lite rejäla saker.

Nu slumpade det sig så att jag var på en middag med ”gamla kollegor” och vi råkade prata om just fönsterbyte. Fick tips på att man kan köpa enbart 3 glas – kassetterna direkt från fabrik. Sagt och gjort vi åkte till  www.termofönster.se  som ligger i Bålsta. En mycket trevlig man tog emot oss och visade just de fönster vi ville ha. Efter beställning tog det ungefär två veckor till leverans.

En dag kom det en enorm lastbil körande på vår lilla grusväg, jag tänkte direkt den kommer aldrig att ta sig härifrån. Men det gjorde den efter att den lämnat av elva stycken skapligt stora paket. Nu var snart stunden inne när Rolf skulle visa vad han går för, fast jag vet att han är väldigt händig. Det jobbigast han har är när han ska se på när andra gör det han kan göra själv. Kan bero på att han inte spelar golf och därför har lite tid över för andra hobbies.

Nu är tre fönster bytta och jag måste säga att det blev bra, nu kan jag se att träden har gröna löv. Kunde inte låta bli att ta ett foto, vilket tror ni är bytt, höger eller vänster??

DSCN6857.JPG1

Annons