Etiketter

, , , ,

Idag skulle två av barnbarnen åka in till IKEA och jag fick frågan om jag ville följa med. Anledningen var att de skulle köra sin bror till hans beachhandbollsläger och då passade det bra att ta en sväng förbi IKEA. Naturligtvis passade jag på att följa med i synnerhet eftersom jag länge har sagt att jag vill prova deras brunch. Är man nyfiken av naturen så är man. Ni vet det är stor skillnad om man säger att man har ätit brunch på Radisson hotel, Åh har du blir svaret. Säger man att man ätit brunch på IKEA blir svaret, jasså går det.

Såvida man inte är utomlands för då är det exklusivt att äta på IKEA, i Bangkok till exempel. Dessutom är det för dyrt för väldigt många att överhuvudtaget handla på IKEA. Det är inte helt rättvist här i världen. Nu har jag i alla fall ätit deras brunch och det var kl 09.30 på förmiddagen, nu är det snart kväll och jag är fortfarande mätt. Helt otroligt att man kan äta en sådan måltid för 49:- som medlem och 19:- för barn.

DSCN6952.JPG1

Den var verkligen riklig och trevligt upplagt, nybakat gott bröd av olika sorter. Sill och nykokta ägg, mycket spröda våfflor och mycket, mycket mer. Nog blev jag mätt fast jag hoppade över en del saker.

 

Annons