Vaknade upp till en solig och vacker midsommardag men saknade flaggstången eftersom jag gillar våra flaggdagar. Nåväl den är svår att ta med sig och jag får väl glädjas åt att vår granne har samma åsikt så den hissas i alla fall trots vår frånvaro. DSCN7031.JPG1

En promenad till bron så att hunden får sig ett bad i värmen, dessvärre måste han ha koppel annars simmar han rakt ut i sjön och då varken hör eller ser han. Ett misstag som skett en gång och aldrig mer, Rolf fick ”jaga” honom med båt hur långt som helst.

DSCN7021.JPG1

Efter skogsvägen från huset och till bron brukar vår ena granne ställa upp små saker i skogskanten. ett trevligt påhitt och alltid roligt att se vad som har tillkommit sedan förra sommaren. I år var det en stol i naturmaterial som var placerad under en gran, undrar om det får stå kvar när älgjakten börjar. Kanske någon trött jägare slår sig ner där i väntan på Hälge.

DSCN7026.JPG1

Nu är det slut på gårdagens dans kring midsommarstången och de ”små, små grodorna är lustiga att se” har hoppat upp en sten för att vila sig till nästa midsommar.

DSCN7037.JPG1

På eftermiddagen blev det lite bubbel med tilltugg och Rolf njuter av värmen, utsikt och så förstås bubbel. Kan det bli bättre än så här??

 

 

Annons