Etiketter

, , , , , ,

Då var det dags för sommartrippen till fjälls, den började så fint på tisdagskvällen med migrän. Det var evigheter sedan jag hade det och inte har jag saknat det heller. Alla som nån gång har haft det vet att om den kvällen behöver man inte orda mycket. Onsdagen var det som tur var borta och då satte vi oss i bilen för 70 mils färd norrut. Innan dess sa vi adjö till våra små fågelungar vilka med stor sannolikhet har flugit sin kos när vi kommer hem igen.

DSCN7011.JPG1

Nu är de stora ulliga knyten som tävlar om vem som skall sitta på vem och få mat först. Vem vet kanske de kommer åter nästa vår och vill hyra sitt barndomshem. Väl uppe i Borgafjäll började det bli kväll, vi såg det på klockan för ute är det omöjligt att märka det. Dygnet om ljuset ute gör att man kan ligga och läsa hela natten utan att behöva belysning. Det började dock blåsa lite, regn och några åsksmällar förgyllde det hela.

DSCN7018.JPG1

Svensk sommar i Lappland.  Kvällens EM-match i fotboll var snudd på att ge mig migrän igen. Tredje dåliga matchen för Sverige och bara att plocka fram returbiljetterna hem igen. Inte nog med det, igår röstade England ja för utträde ur EU?? Hur tänker dom? Vilken vecka nu kan det bara bli bättre, trodde jag som precis fick meddelande på datorn att surfen på det mobila modemet är slut. Panikköpte påfyllning och hoppas att det räcker till den första juli. Nu är det i alla fall midsommarafton och jag skall plocka Ploppen som det heter här för alla andra heter det nog Smörbollar.

DSCN7014.JPG1

De har precis börjat blomma i massor på ängen utanför, ett bastubesök och sedan kaffe på de gamla utemöblerna som hör ett gammalt hus till. Ha en bra midsommarafton alla.

DSCN7012.JPG2

 

Annons