Etiketter

, ,

Läste idag i min bok att det finns tre sorters vänner, vänner som gillar dig och finns nära, vänner som bara finns o aldrig syns eller hörs samt vänner som egentligen avskyr dig. Usch om man då räknar efter hur många vänner man egentligen har (här räknas bekanta bort) och delar upp dem i dessa tre grupper, Aj, aj, aj jag tror vi hoppar det.

När jag tar min hundpromenad ser jag nya vackra ”bilder” varje dag och eftersom man blir glad av att se detta måste man väl kunna säga att man är vän med naturen?

Vid denna bäck stannade både hunden och jag en stund. Jag för att det var så vackert, hunden för att han funderade på hur han skulle kunna slita sig loss för att bada och jaga fåglar. Nåja man kan ju inte alltid ha samma intresse.

DSCN7102.JPG1

Ett intresse som vi delar är mat, för min del gärna god mat och för hundens del räcker det att det stavas MAT.

DSCN7080.JPG1

Om ni inte har provat dessa Råg chips med sweet chili så gör det. Finns i de flesta livsmedelsaffärer. Krispigheten kombinerat med den sötstarka chilismaken är perfekt. Här har jag fyllt dem med skagenröra och en kvist persilja, kallrökt lax med romsås och den nyligen utkomna ”vispade philladelphiaosten” med en vindruva. Nästan omöjligt att sluta äta dem och möjligheten att hitta på fyllning är oändlig. Serveras till ett glas kallt vin, kallt vatten, läsk, cider ja vad som helst som är kallt och gott på sommaren.

Annons