Etiketter

,

Sommaren fortsätter med sitt växlande väder, ömsom sol och ömsom moln. Det bästa av allt är att myggen inte orkar flyga i blåsten, nu undrar jag bara hur länge en mygga lever. Det vore ju skönt om de blåste in i skogen och aldrig kom igen, fast det är klart det är synd om fåglarna som mister sin mat.

Blåsten är nog inte hundens förtjusning heller eftersom han har ganska långa lurviga öron. Dessa står rakt ut när vi är ute o går och hela hans päls är ganska genomvädrad vid hemkomsten. De vackra naturbilderna vi ser efter vägen blir bara bättre och bättre. Faktum är att för varje vecka som går saknar man stadens stress och brus mindre och mindre.

DSCN7176.JPG1

Sådant här kan man nästan inte se sig mätt på, jag tittar på naturen och hunden kollar efter fåglar han skulle kunna skrämma upp. Nåja bara vi njuter av det var och en på sitt sätt är det väl bra.

En sak man gärna undviker är att stå vid spisen, långkoken får vänta till i höst. Spanar man bara efter nyheter när man är i mataffären hittar man en del lättlagade men goda saker.

DSCN7081.JPG1

Den här Fusilli al Pesto från Viva la Mamma, är en box som görs klar i mikron på 2 minuter. Meningen är att man ska äta den direkt från boxen. En pasta med pestosås helt enkelt. Det är en enportionsrätt men eftersom jag vill fylla ut den med lite annat så får den räcka till två.

DSCN7082.JPG1

Med lite parmaskinka, sallad, parmesanost och små cocktailtomater blir det en supergod sallad. Visst ser det läckert ut?

Annons