Etiketter

, ,

Det är detaljerna som gör det inte sant? Varje gång jag skall gå bort någonstans och vill ha något enkelt med mig vet jag inte vad. Vad blir det, jo en flaska vin eller en blomma eller om det är någon som inte räknar kalorier en chokladkartong. Vad det än blir vill jag gärna slå in det på ett trevligt sätt eller kanske smycka paketet med något. Alltid lika svårt att komma på men så fick jag en flaska bubbel av en väninna när jag fyllde år och hon hade satt en liten egentillverkad prydnad i rosetten.

dscn8179-jpg1

En liten fjäril eller rättare sagt en fjäril av två 20 kronors sedlar. Visst är den fin. Inte svår att göra heller, det syns tydligt på bilden hur den är gjord. En sedel till framdelen och en till bakdelen. Om man inte vet vad man ska ge eller ta med, ja varför inte ta en fin gren från något träd och sätt på några fjärilar. Sedan kan man överlämna den och säga att mottagaren själv kan omsätta den till en blomma eller något när det passar.

Alltid välkommet med nya idéer och speciellt när det är i form av lite pyssel.

Annons