Etiketter

, ,

När jag pratade med min syster i USA igår kväll så skrattade hon åt något jag skrivit till henne. Då jag frågade vad det var sa hon du skrev ”postlådorna fungerar fortfarande”. Helt rätt hade hon förstått vad jag menade, då vi har en äldre moster som bor ensam och inte är förtjust i att använda sin surfplatta är det enklast att skicka en hälsning via posten.

Numera går det fort att sända en hälsning men ändå tar vi oss inte tid, tänkte speciellt på det idag när jag körde min andra syster hem från hennes sjukhusvistelse. Så ensamt det kommer att bli för henne nu när hennes son som tittade till henne i princip varje dag inte finns hos oss längre.

Det är då det är viktigt att höra av sig, alla hälsningar av alla slag är välkomna men visst är det konstigt att man hinner allt annat men inte några rader till de som behöver dem. Nu får jag skärpa mig och jag tror att min syster i USA fattat vinken och kommer att sända lite kort via posten framöver.

Så något helt annat, det är så många som har körkort, i princip har väl alla bilförare det numera? Fast varför har de tagit bort den där lektionen om att man ska blinka åt det håll man ska svänga. Vid två resor in till centrum har jag noterat att väldigt många inte blinkar, så jag drar slutsatsen att momentet är borta ur körkortsutbildningen. Fast idag var det en som verkligen gjorde ett ärligt försök, blinkade vänster o svängde höger. Man brukar ju säga att det är bättre att göra något än inget alls, fast i det här fallet vet jag inte.

Tips på helggodis, de här hade strykande åtgång när de gjordes.

dscn8109-jpg1

Marängtårta, gör en vanlig marängbotten, lägg på vispad grädde eller vaniljkräm och rikligt av frukt av allt ni kommer över. En god blandning av gott och onyttigt.

Annons