Etiketter

, ,

Idag har det varit en riktig vinterdag, var tvungen att åka in till stan för att uträtta en del ärenden men hade ingen lust att köra. Rolf ställde upp som chaufför som vanligt, är alltid tryggt att han kör när det är halt, inte för att han kör bättre men i alla fall. En hel del avåkningar och småkrockar har det varit under dagen. Men det är ju i alla fall inte samma kaos som det är i USA just nu.

Ett inköp blev en piassavakvast där må jag säga att utvecklingen har gått framåt, det fanns inte en utan säkert 25 olika varianter. Det var längd, bredd, borsttäthet och vikt. Inte kan man ta snabba beslut på en så viktig sak.

I en affär var det en kvinna som betalade med en alldeles ny femkrona av den nya utgivningen. Jag passade naturligtvis på att växla in den, varken jag eller expediten hade sett den förut. Så snygg men så lätt, kändes mer som någon leksaksvariant.

dscn8581-jpg1

Fast det är klart så skinande mynt kan nog förvandla mig till en ny Joakim von Anka man vill bara samla på dem.

Annons