Den här dagen har ägnats åt städning, fast det är bara ett ”förråd” eller litet rum kanske man ska säga. Det har en tendens att fylla på sig så mycket att man till slut inte kan öppna dörren. Vet inte vad det beror på. Nu är det i alla fall prydligt och välorganiserat igen. Brukar förbli så två till tre månader. Det är inget tråkigt arbete, snarare som att titta in i en affär man inte besökt på ett par år.

Det är otroligt vad mycket saker man har som man inte vet om, ibland kommer man inte ens ihåg var man har fått dem ifrån. Idag fann vi en tavla oinramad och när jag tittar på den känner jag igen den, men minns inte när den är inköpt. Blir trevligt att hänga upp i stugan är säker på att sonen kommer att gilla den.

Igår var det inte min dag eftersom allt gick fel, men idag hade oturen förflyttat sig till en väninna. Hon bjöd på ett gott skratt när hon berättade om sina julkort. De kom som lovat på posten och hon var nöjd med skärpan på fotot. Dessvärre hade hon glömt kolla på storleken, det visade sig att hon beställt visitkort. Hoppas hon hittar kuvert i lämplig storlek. De som får dem lär ha förstoringsglas för att se vem som är vem.

Annons