Etiketter

, , , , , ,

Då har det varit dags för en månadslunch igen, alltid roligt med lite avbrott. Rolf och jag har varit och ätit sallad, ärtsoppa (det är ju torsdag) pannkakor med sylt och grädde samt kaffe och en saffranskaka. Smakade utmärkt. Smakade utmärkt gjorde också dagens örongodis som framfördes av trubaduren Anders Rydell

dscn8633-jpg1

Så här står det om honom på hans hemsida.

Aviga och räta låtar
”Klassisk programtitel med varierande innehåll. Egna elaka, vackra, roliga, bitterljuva, burleska, tänkvärda visor blandas med inströdda alster från andras pennor. Musiken kryddas ofta med lite blues och latin, och det förekommer också rent instrumentala nummer. Publiken och artistens humör avgör blandningen, men likgiltigt blir det aldrig.”

Han var mycket duktig, sjöng bra, en blandning på visorna, allt från Taube, Bellman till Leonard Cohen. Framförde även visor han själv skrivit text och komponerat musik till. Ja det var en njutbar lunch för såväl öga som gom.

Annons