Etiketter

Idag är det den 15:e december och av detta året återstår det endast 16 dagar, undrar vart tiden tar vägen. Det gäller att fylla dem med något så att man får ut något positivt. Idag är de sista julkorten skrivna men jag har även passat på att skriva ett par brev till några jag träffat flyktigt under året men som jag vet kommer att uppskatta det. För ett antal år sedan skrev man julbrev, då berättade man vad som hänt under året av både gott och ont. Antagligen var det kanske det enda brev man skrev/fick under året. Fast tanken på att skriva ett julbrev till personer som är lite ensamma är väldigt tilltalande, det blir nog några brev i morgon.

Eftersom min goda julplanering detta år har givit mig några extra lediga stunder har jag mycket spontan planerat in träff med barn och barnbarn på lördag. Skall passa på att testa två nya bakverk, alltid bra att testa på barn för de kan inte hålla masken utan kommentarerna blir gott eller vill inte ha mer. Vi får se vad det blir på lördag, på fotot nedan är ingredienserna till morgondagens bak och man kan tro att det ska bli godis men icke.

dscn8777-jpg1

Annons