Etiketter

, ,

Nu har det nya året startat och det har varit ett långt uppehåll i bloggen. Den sista månaden har varit lite stressig och jobbig på många sätt och ibland blir man trööött. Nu är vi i inne på ett nytt år och vi hoppas att det blir ett bra år för oss alla, dock har nyheterna från olika platser i världen redan varit så fulla av fruktansvärda händelser att det borde räcka för hela året. Det gäller dock att inte glömma bort att det finns även godhet i världen. Som denna lilla berättelse om Kjell Bergkvist, en kvinna vi känner mycket väl berättade detta.

”Jag skulle vilja säga tack till Kjell som är så snäll och vänlig mot den här mannen. Jag såg mannen med sin son och tyckte synd om honom för han var väldigt sjuk, jag skickade ett meddelande om den här mannen till Kjell . När han anländer till Huai Yang gick han och hälsade på honom. Kjell beslutade att hjälpa honom. Han betalar för läkare och mediciner samt ger honom 1000 THB varje månad och han har köpt elektrisk cykel till den här mannen. Förra veckan blev han sämre så Kjell sände honom till sjukhus och står för kostnaden. Han besöker honom ofta. ”

Visst är det fantastiskt att det finns människor som utan att tveka hjälper andra. Hoppas vi får höra om flera sådana insatser från många delar av världen i år. Därmed höjer jag ett ånyå det glas med bubbel som gårdagens middagsvärdinna bjöd oss på och önskar oss alla ett bra 2017

dscn8944-jpg1

Annons