Etiketter

, , ,

Ett äpple om dagen håller doktorn borta, en vitlök om dagen håller alla borta”. Kommer inte riktigt ihåg när detta var populärt men det är bra många år sedan. Långt innan man drack smoothie vilket är ”poppis” nu och då räcker inte ett äpple långt. I vilket fall kunde jag inte låta bli att köpa ett par äpplen häromdagen. Inte för att jag var sugen utan för att de var så vackra.

Är det inte fantastiskt, det perfekta äpplet. En otrolig färg, man skulle kunna tro att det var målat men nu får vi se om det smakar lika bra som det ser ut.

Idag har vi verkligen haft en fantastisk vårdag, solsken hela dagen och runt +9 grader. Efter dagens promenad med hunden blev det eftermiddagsfika på baksidan av huset. Där är det vindstilla och solen skiner mot husväggen så jag skulle tippa på en +18 grader. Det finns dock inget tillstymmelse till liv i blomrabatten lite skillnad mot hos min syster i Texas, hon har påskliljor som blommar nu. Det konstiga med vackert väder är att då flammar min städlust upp för fullt, egendomligt eftersom man egentligen borde längta ut då.

Men det är klart det är bara i skrivande stund  285 dagar, 3 timmar, 42 minuter och 30 sekunder kvar till julafton! Tiden går fort så jag räknar detta som en kombinerad vår/sommar och höststädning. Det gäller att ha en bra framförhållning.

Dessutom har jag ett beting som ska hinnas med, det gäller serietittande på TV. Hittade en serie ”The Good Wife” den har gått i sex säsonger med cirka 23 avsnitt i varje, det blir jobbigt det här. Om jag tar ett var tredje dag hinner jag se det under ett år. Men allra först ska jag göra klart dagens korsord som vi missade på morgonen.

Annons