Etiketter

, , ,

Innan det var dags för vinter igen var jag på en mannekänguppvisning, det var Lions som i samarbete med butiken, Viva Viktoria visade vårens kläder. Det är ett mode jag kommer ihåg från min ungdom, skulle nog sparat de kläderna kanske hade man kunnat skarva lite kring midjan med något liknande tyg. Även de här fantastiska underkjolarna med lager på lager och spets har kommit tillbaka. Mycket kvinnliga modeller, kläderna alltså. De här prickiga i mörkt blått med vita prickar var helt underbara. Kunde nästan se ett av barnbarnen i en sådan klänning skulle vara perfekt. En trevlig kväll, mycket folk, god mat, gott kaffe och vackra kläder.

Från gala till allvar, nu är det vinter och vi har tack vare en hjälpsam granne fått all vår packning levererad till stugan. Det är nämligen inte möjligt att köra ända fram vintertid. Inte är man hjälpt av att skotern står i boden eftersom det är svårt att gå dit. Trogna grannar är alltid en tillgång. I synnerhet när han köpt en ny kraftig skoter. Hunden njuter för nu kan kopplet fara sin väg och han får springa lös.

Ömsom vin ömsom vatten eller mer sanningsenligt ömsom regn ömsom snö. Rolf har precis varit och hämtad mera ved från vedboden så nu ska det bli värme och TV resten av kvällen. Kan det bli så mycket bättre?

DSCN9333.JPG1

Annons