Etiketter

, , , ,

Åter en skön dag med sol och lagom kyla. Vi beslöt oss för att åka upp till Borgafjäll för att gå ner till Avasjö och se på dagens begivenhet, pimpling. Skoteråkning och pimpling är de stora nöjena här uppe vintertid. Idag var det tävling, Borgadraget och vi passade på att kolla lite eftersom vi ändå skulle till affären och var på plats.

Bakom Rolf och Bachus kan man se en rad med skotrar och det är bara några av dem. Med tanke på att det är väldigt få personer som är bofasta här året om blir man imponerad av hur mycket fritidsboende det finns. Jag kan tänka mig att det var runt fyrahundra skotrar här vid sjön, lägg sedan till att det var minst två på varje. Oj vad hamburgare det gick åt.

Tålmodigt satt de och titta ner i ett hål i isen, resten av de närvarande åt medhavd matsäck om de inte köade i hamburgerkön.

Vi deltog inte i tävlingen men jag undrar om inte Maine skulle vunnit med den laken som hon drog upp ur Lövsjön i går. Månne den stuvades till dagens middag?

Annons