Idag har jag ägnat mig åt lite fönstershoppande orsaken till det var att jag befann mig alldeles för långt från affärerna. Ett av barnbarnen befinner sig i Manchester på ett uppdrag men eftersom hon tillhör det kvinnliga släktet, kan hon naturligtvis göra flera saker samtidigt. En av de saker hon gillar är shopping av någon anledning skulle jag kunna tro att hon har ärvt det av mig. Nåväl idag fick vi ett videosamtal från henne och hon befann sig då i en spårvagn. Passade naturligtvis på att vända kameran mot trottoar och affärssidan . Jag såg stora fina skyltfönster från Debenhamns och därmed även en skymt av vårens mode. Efter det tog hon via media med mig in i en livsmedelsaffär, tala om att bli hungrig. De mest utsökta kalla rätter låg förpackade, frestande smörgåsar och förpackningar med sushi. En sådan förpackning blev hennes mellanmål idag. Det var kul att få vara med inne i affären förutom att jag blev hungrig fick jag ju en känsla av lite ”minisemester”.

På tal om shopping så har jag i snart ett år letat efter en sockerskålen, skulle vilja he en som alltid kan stå framme på köksbordet. Vanliga sockerställ med skål o kanna har jag flera av men de passar inte att ha framme jämt. Har letat i så många affärer men inte funnit någon. Så var vi hemma hos några goda vänner och de hade en skål jag gillade, ni vet den där typen som var så populär för ett antal år sedan från Villeroy & Boch.


Den gillade jag, skulle passa utmärkt. När jag kom hem började jag fundera för visst hade jag sett något liknande i något skåp. Mycket riktigt efter lite letande fann jag den och tänk det blev perfekt. Tala om att antagligen ha för mycket prylar, rensning behövs.

Annons