Etiketter

, , , , , , , ,

Hur trevligt det än var i Fjällbacka så måste Ina tillbaka till Åmål för att arbeta och vi skulle draga söderöver. När allt var nerpackat satte vi fart mot Grebbestad.

Precis vid infarten till Grebbestad såg vi ett stort hus på vänster sida och vad stod det för text på skyltarna? Jo, Nordens största sportshopp. Där fanns gott om parkeringsplatser även för husvagnar så det fanns inget skäl för att inte kunna stanna till. Vi tillbringade ett par timmar där och Ina o jag lyckades hitta en hel del att inhandla. Rolf köpte en keps och på karlars vis klarade han av affären på 15 minuter. Då är det bra att ha husvagn att vara i. Bilden ovan kunde jag inte låta bli att ta, den är från toaletten. Allt i plexiglas visst är den häftig, man tror att man befinner sig i ett akvarium.

Nästa stopp blev infarten till Tanumshede där vi såg en pizzeria och tog chansen, det var ett bra val med utmärkt mat.

Så var  vi åter i Åmål och efter att vi tagit en fika på Strandcaféet sa vi hej då till Ina för denna gången. Nästa stopp blir Varberg men som alltid när vi är ute och åker händer det något. Den här gången, ja nu gick kylskåpet sönder och vad gör man då? Kan ju inte lämna in husvagnen för att få det lagat. Vi hade sett en annons om en kylbox modell större på Biltema och närmaste stället för att finna den var Uddevalla. Så det fick det bli, kostnad tusen kronor men vad gör man inte för färsk mjölk till kaffet.

Över Götaälvs bron och snart i Halland. Nya äventyr väntar

Annons