Etiketter

, ,

Så småningom var vi framme vid vårt mål Huay Yang vilket är beläget cirka 33 mil från Bangkok. Så fort vi öppnade dörren såg vi den vackra blomman som stod och väntade på oss. Vi kände också att det var en annan värme än i den stora staden och det dröjde därför inte länge förrän vi befann oss i poolen. Badet var verkligen efterlängtat men det fanns ju lite praktiskt att göra nämligen uppackning.

Hungriga blev vi dessutom så vi bestämde oss för att promenera till närmsta restaurang. Men så kom vi att tänka på att det gjorts en ny väg ner till stranden. En sträcka på 400 meter. Vägen var bred och fin ligger dessutom precis utanför husområdet, blev lite snopna när vi såg att de sista 50 metrarna bestod av sand. Den övriga sträckan var dock fin som synes.

Det blev Nung Pu som är beläget direkt på stranden, först var vi ensamma men det dröjde inte länge förrän det började droppa in hungriga matgäster.

Här syns lite av matsedeln, vi beställde Friterade räkor, sparris, små majskolvar, morötter och lök till detta åt vi ris. Jag drack sodavatten och priset blev 260 THB vilket blir ungefär 67:- räkor är lite dyrare men vi lyxade till det.

En liten glimt från menyn men man får tänka på att ofta köper man till kokt ris.

Ser väl gott ut för det var det. Lite för mycket för mig hade räckt med hälften inte ens Rolf orkade äta upp sin portion. Hade vi varit barn hade vi delat på en portion.

Annons