Då har vi tillbringat ännu en dag i värmen exakt +29 för att vara korrekt. Det har blivit mycket städning idag och sortering av lakan och handdukar. Fick kasta en stekpanna och en wokpanna som var helt förstörd, så är det att ha hyresgäster. Vi har även åkt runt i byn för att försöka hyra ett par salänger. En saläng är en typ av motorcykel med sidovagn. Lyckades till slut, det är svårt just nu då det kommer allt fler turister hit för att fira jul o nyår. På eftermiddagen blev det ett dopp i poolen och flera av våra grannar hade kommit på samma idé, blev en pratstund som bonus. Därefter kom dagens svåraste fråga, vad och vart äter vi? En av våra grannar som redan varit här ett tag följde med oss till en för honom populär restaurang.

Det blev Palm Beach som ligger nere vid stranden men kräver en åktur på 5-7 minuter.

Det är ett litet ställe men vi lyckades få ett bord nu gällde det bara att välja rätt, vad skulle vi beställa?

Det är ett populärt ställe på grund av sitt läge och de erbjuder även solstolar, massage, lunch eller så kan bara stanna till om man tar en tur efter havet.

Här ovan syns en bild av menyn, de erbjuder thaimat till bra priser.å_

Det här blev vårt val, ris, grovmalen köttfärs (finns även med kyckling) stekt ägg och garnering. Man kan med fördel ta lite extra soya vi avstod dock då detta var mediumstarkt, räckte för oss och priset ja det blev 52:- inkl en flaska sodavatten/öl per person.`Det blev ingen vila i solstolarna eftersom solen lagt sig för idag.

I stället tog vi kaffe ute där vi kunde njuta av en skön värme och synen av grannens altan.

Annons