Etiketter

, , , , ,

Efter att vi tagit vår förmiddagspromenad kände vi oss så där lite lagom hungriga. Flera gånger har vi åkt förbi en skylt där det står Wagott och då har vi undrat hur den restaurangen är.

Sagt och gjort vi svängde av från Mellanvägen och åkte de 100 metrarna ner på en mindre väg och där var den. Vi pratade med Wa som äger stället och frågade hur det kom sig att den heter Wagott. Förklaring, hon heter Wa och turisterna skämtar lite och säger ”det här va gott” därav namnet.

Återigen en meny att ta sig igenom, fast egentligen har nästan alla samma typ av mat fast lite olika kryddning. Mycket att välja på är det i alla fall

Lunchen blev Fried rice med pork och en flaska vatten 75 bath helt OK.

Det här är en perfekt lunch, stekt ris, finhackad morot, lök, salladslök, minimajs, ägg och kryddor. Gärna lite soya till. Kanske är själva restaurangen lite tråkig och den är ganska liten men maten är det inget fel på.Kvällens måltid blev på Nong Pu kändes bra då det är gångavstånd dit. När vi väl var där insåg vi båda att vi inte var ett dugg hungriga men Rolf hade beställt ett glas vin och jag vatten. Kände oss lite tvungna att försöka hitta något som inte var för mättande att äta. Hade ingen hjälp av geckoödlorna heller de åt bara insekter och det kände vi inte för dessutom hade vi fått en flaska myggspray på bordet.

Det händer ofta här i byn att man får en flaska myggspray på bordet och det är perfekt eftersom det finns en del mycket små mygg. För egen del har jag tunna långbyxor på kvällarna men det händer att jag kjol också. Det här märket Sketolene och fungerar bra.

Det blev en efterrätt vi skippade det nyttiga, Bananpannkaka med vaniljglass alldeles lagom. Kan verkligen rekommenderas så tjock, porös och GOD.

Annons