Etiketter

, , ,

Då var det dags att fylla på förrådet igen, det går mycket vatten och juice här ja mycket annat också.  Det här är byns största shoppinggata, ser lite magert ut men faktum är att man kan finna det mesta. Vi handlar gärna på Pops de har ett bra sortiment och här kan man även köpa kontantkort. Dessutom kör de gärna hem varorna då det kan vara tungt att dra en massa vatten på en motorcykel. Länge upp till höger finns en annan bra affär som heter Si Shop bredvid den finns det även två ATM automater.

Kör man en bit längre upp på vägen ser man en Seven eleven butik på vänster sida strax före motorvägen.

Det är skönt att bara titta in där eftersom de har en härlig sval AC, detta är det enda stället i byn som tar ”bankkort” sortimentet är som i en vanlig Seven eleven. Här finns den tredje automaten för pengauttag i byn. Har kollat valutakursen senaste veckan och då har det varit nästan samma här i Thailand och på Forex hemma.

Ingången till Pop´s ser kanske inte sp imponerande ut.

Men den är välsorterad och det är kul att gå runt och titta.

Kyl och frysdiskarna har en del. Yoghurten är väldigt god, mjölken i plastflaskorna är nästan bättre än hemma. Numera finns det inte bara rostbröd utan även grovt bröd och det ligger ofta i kylskåpen.

Har man glömt foppatofflorna kan de fås här för runt 100 THB.

Dags för lite mat så vi passade på att åka ner till Jacks som ligger vid havet alldeles intill piren.

Här kan man ibland se en och annan fiskebåt lägga till. Det är inte lätt att välja mat, för oss är de olika rätterna ganska lika varandra

Priserna är ganska lika på de olika ställena när det gäller thaimat.

Pork med ananas och andra grönsaker, smakade bra.

Anledningen till att vi åt på just Jacks var att vi skulle köpa biljetter till nyårsafton. Det brukar vara bra, stämningsfullt att tända ljuslyktorna och låta den sväva uppåt vid tolvtiden. Som kontrast brukar det vara fina raketer men man vet inte allt kan ändras.

Annons