Etiketter

, , ,

Idag sken solen så där riktigt skarpt mot den vita snön, kan det bli vackrare. Hunden fick en smärre chock när han erbjöds en långpromenad av matte redan klockan elva på förmiddagen. Anledningen var kanske inte vare sig vädret eller hundens önskemål utan att jag var lite sysslolös. Visste ju att Rolf redan kl. halv åtta på morgonen hade släppt in två elektriker som skulle ändra lite ledningar i köket. Jag hade med andra ord inte mycket yta att vara på, efter att njutit av kaffe och morgontidning blev det till slut dags att stiga upp.

Efter en blick in i det rum som en gång har fungerat som kök, insåg jag att det bästa är att fly fältet. Så tyckte även hunden så det blev en lång promenad idag.

Föredraget om syd Sudan jag var på i går kväll hade mer av ett geografiskt innehåll än beskrivning av dagsläget. Intressant ändå det är ju ett relativt nytt land, tillkom 2011 men räknas dessvärre som ett av världens mest underutvecklade länder. Antagligen kommer vi senare att få höra mera för det lär finnas massor att berätta. Till dess får jag läsa på lite via google, tur att det finns internet.

Min förkylning/influensa har svårt att skiljas från mig, även om det är bättre stannar den envisa hostan kvar. Som tröst brukar jag ibland dricka en mugg varm mjölk vid läggdags ibland lägger jag i några mentoltabletter. Det lindrar så skönt i halsen.

Ikväll ska jag skämma bort mig lite extra, det blir varm mjölk med polkagrissmak. Ett rullat rån doppat i choklad med polkaströssel på. Allt i ett, mint, värme och kaka, tur att jag har en syster i USA som förser mig med lite annorlunda ting.

Annons