Idag hade vi -17 grader Celsius på morgonen, kan tro att Rolf frös på morgonpromenaden, hunden däremot verkar inte lida av kylan. Det här är en sådan dag det kan vara skönt att drömma sig tillbaka, för äntligen blev mitt efterlängtade afternoon tea på Sofitel i Hua Hin av. Har hört så mycket om det och nu var det upp till bevis. Hungrig var jag eftersom jag hoppat över lunchen för att kunna njuta av alla läckerheter. Hade jag vetat hur det skulle vara hade jag nog varit fastande ett par dygn. Som tur var hade vi bokat bord vilket man nog bör göra.

Vi startade vid den första matstationen, där fanns det såväl varma som kalla små minismörgåsar fyllda med parmaskinka, ostar, kyckling ja allt man kan tänka sig.

Nästa bord bjöd på minibagels, vårrullar, skaldjur i ”tunnbröd”, minikorv i bröd, pizzabitar mm. Kunde inte prova allt eftersom jag gärna ville ta något på varje ställe.

Rolf lät sig väl smaka och jag kan lova att här byttes tallrikarna ut så fort de var tomma. Jag förbrukade säkert ett dussin på egen hand

Små riskakor med mango, chokladbakelser, fruktbakelser med mera.

Ännu mera bakelser nu med mera färska frukter och bär samt glas med Tiramisu.

Här syns en av minna tallrikar med olika små bakelser.

Närbild men nu utökat med  Creme Brylé.

Chokladfontän att doppa frukten på pinnarna i.

Makarons i olika smaker samt fint garnerade Cup Cakes.

Kan säga att nu var jag mätt trots att jag hoppade över de små skålarna med soppa, dumplings  och lite andra små varma rätter. Behövde vila en stund efter allt kaloriintag. Kan säga att jag var nöjd med besöket, mycket blev det och tid tog det så man bör avsätta ett par timmar. Fast det är klart efter en stund kunde jag ändå gå lös på lite färsk frukt. Kan rekommendera ett besök om ni ändå befinner er i Hua Hin.

Annons