Gårdagen flög förbi, började med en brunch på IKEA tillsammans med sonen och de två äldsta barnbarnen. Har ätit brunch där ett par gånger tidigare fast det var ett tag sedan. Nu kan man nog säga att det inte var värt besväret att ta sig dit. Synd men allt förändras, lite shopping blev det i alla fall. Äldsta barnbarnet och jag fortsatte med att besöka lite andra affärer bland annat ville hon gärna titta in på nya MIO. Det var roligt att se deras nyöppnade affär men stort var det, skulle tro att jag fick de 10 000 stegen som ju lär vara ett mått för en aktiv dag.

Nu har det snöat tre dagar i rad och vintern har kommit, dock någon månad för sent. Rolf har skottat och skottat men det retfulla är att när det äntligen är klart ja då brukar temperaturen bli högre och så smälter det. Onödigt arbete alltså. När jag ser på bilden nedan tänker jag att det räcker med snö, det gör det dock inte för nu börjar Rolf och hunden längta till fjälls. Vill inte ens tänka på hur mycket snö det kan vara där.

Nu blir det lördagsmys, tända en brasa och kolla på melodifestivalen, har jag sett alla deltävlingarna får jag väl se den sista delen också. Brukar tävla med ett barnbarn om vilka som kommer att vinna, blir svårt ikväll när det är final. Får lyssna ordentligt för hittills har hon vunnit varje gång. Man kan inte vinna jämt.

Annons