Så är det då lördagskväll och lite har hänt sedan senaste bloggen. En trevlig middag med det gamla chefsgänget på restaurang Stationen. Det var faktiskt första gången jag var där men blev imponerad, supergod mat och trevlig miljö. Perfekt service på det ja då blir man nöjd. Tog som vanligt ett kort på maten för att visa hur fint den var upplagd, har dock insett att man inte ska ha tummen över själva objektivet. Det blev alltså svart som natten. Fredagsmorgonen blev tidig eftersom snickaren dyker upp vid tjugo minuter över sju. Man bör ju för artighets skull vara uppe och påklädd då. Han var duktig och en hel del blev gjort men jag tror ändå att renoveringen av köket kommer att bli en långdragen historia. Eftersom det var fredag slutade hans arbetstid klockan tre och då såg köket ut så här.Blir inte mycket mat lagat där i helgen. Idag lördag blev det en tur till några affärer för att handla kakel, inte så lätt som jag trodde och vi kom hem utan. Synd att vintern och kylan försvinner annars kanske jag kunde piffa upp inne med den vackra gardinkappan som hänger ute på altantaket.

Visst är det vackert, just nu kan man hitta så otroligt vackra formationer av is eller snö, väl värt en lång promenad i naturen. Någon promenad hade jag inte på eftermiddagen men väl en biltur. Naturligtvis var enda möjligheten för att nå mitt mål att åka på de gator som gick till dagens stora begivenhet, SM – finalen i bandy. Vilken pärs, hur många bussar som helst stod parkerade på ena väghalvan och på den andra bilköer och då menar jag bilköer. Några körde i varandra och det blev ett väldigt diskuterande som inte löstes förrän polisen dök upp. Vilket innebar ännu längre bilköer. Något trött kom jag i alla fall hem och fuskade med matlagningen, det blev snabb vårmat trots kylan.

Nu blir det ett avsnitt av min favoritdeckare på TV ; Shetland.

Annons