Etiketter

, ,

Ting tar tid och det gör det verkligen eller jag kanske ska säga; renovera kök tar tid. Dels kan det bero på att hantverkarna har lite annorlunda arbetstider än vad man är van vid. Jag som brukar gilla att ligga och dra mig en stund på morgonen kan ju lätt hålla mig för skratt när de kommer kvart över sju. Då har Rolf redan varit ute med hunden och kokat morgonkaffe så det är bara att masa sig upp. Det måste jag, för annars löser han dagens korsord på egen hand och det vill man ju inte. Nu underhåller han även snickaren med kaffe på dagarna men det kanske är smart. I måndags frågade en av dem vilket kakel vi skulle ha. Kakel?? Bara att åka ut och kolla men det var inte lätt, färgen som var påtänkt visade sig vara för mörk och jag tror man skulle tröttna på det. Det fick bli en ljusare variant får se hur det blir eftersom det helst skall passa till såväl vägg, golv, tak och skåp. Vi hade i alla fall tur som fick det levererat i tid. Ikväll ser det ut så här. Inte precis så inbjudande och den gamla spisen har inte velat gå ut ännu men snart åker den. Ja det är lite svårt att föreställa sig hur slutprodukten blir.

Till allt detta finns det en tik en bit bort som löper och alla som har en hanhund vet vad det innebär. Oj vilket tålamod man måste ha, ett gnällande från morgon till kväll. Under den här tiden måste Rolf gå ut tidigt på morgonen och det är hunden som bestämmer kursen. Kanske ett hundpensionat vore det bästa antingen för hunden eller för oss. Vet inte om det finns något att göra, bara att vänta.

På tal om vet inte minns ni ett barnprogram för ett antal år sedan, det satt en uggla på taket till ett litet hus. Och inledningen på texten som sjöngs var: Vill ni veta någonting så fråga Ugglan. Jag har precis skaffat mig en uggleväska, kände för någonting i färg och roligt. En motsats till alla mina svarta väskor och framför allt till modeväskor som har blivit ett måste. Nej nu får det bli lite att liva upp våren med, den här är lagom stor, mjuk och lite kul.

Fotot däremot är väldigt dåligt eftersom man inte kan se att bottenfärgen är blåsvart och de andra färgerna klara. Men det blir bättre en ny kamera har införskaffats.

Annons