Nu har sommaren kommit och idag har vi haft + 25 grader och genast så hör man, puh vad det är varmt. Men innerst inne njuter man av det vackra vädret och inte minst av att det växer så det knackar. På bara ett par dagar dök den här lilla dungen av gulsippor upp från ingenstans.Vi har en buske på framsidan av vårt hus som brukar bli översållad av vita blommor, Rolf tror att den blommar i morgon men jag lutar mer till fredag. Vi har slagit vad om det så det ska bli kul att se vem som vinner.

Den vackra Kungsängsliljan blev plötsligt synlig i rabatten hade ingen aning om att vi ens hade några. Även minitulpanerna finns kvar och lyser lika vackert som vanligt.Men det bästa av allt är att nu kan vi ha dörren öppen ut till trädgården utan att snö o regn blåser in. Den som gillar det mest är Bachus som kan springa ut och in som han behagar. Helst vill han ha sällskap vilket han får ibland för då kommer kompisen Frasse hit.Bachus är dock inte så generös av sig så hellre biter han bollen i småbitar än lånar ut den till någon annan.Men de känner varandra och Frasse bryr sig inte njuter bara av att sommaren är här och nu ska det börja jagas fjärilar och katter men helst inga fästingar.

Annons