Det som göms i snö kommer upp i tö eller var det asfalt det var gömt i? Vi har fått ett problem vad gäller hundpromenader, något har gått snett. Det är en mindre grusväg som går förbi våra hus och med jämna mellanrum måste den skrapas och även få nytt oljegrus. Den senaste gången det gjordes måste något blivit fel för tjäran verkar flyta lös på vägen något som märktes först när snön försvann. Det konstiga är att det syns inte men när hunden varit på promenad blir det små svarta tjärprickar på golvet och dessa kan bara tas bort med bensin. Hur kul är det när vi nyss lagt ett nytt köksgolv. Men det värsta är hundens tassar, han fick en stor tjärklump mellan trampdynorna på varje tass. Det blev besök hos veterinären som var tvungen att raka och ta bort varenda pälssnutt mellan trampdynorna. Så nu blir det skor på vid långpromenad.

Snygga eller hur men dyra så det blir inte till att byta ifall han tröttnar på färgen.

Jag tycker han ser lite förnärmad ut när han poserar för foto men har är jätteduktig att gå med skor. Fast det förstås han låter som ett mindre föl när han galopperar fram.

Annons