Har jag inte fallit för reklam i alla fall fast jag sagt att jag är immun mot det. Till och med min son påtalade redan som väldigt liten, att när de pratar om att saker är bra på reklam är det bara för att man ska luras att köpa det. Då var han nog bara runt fem år. I alla fall nu har jag läst om den här fantastiska apparaten som friterar utan olja det sker enbart med luft. Hur det nu är möjligt. Lite nyfiken var jag allt och när en god vän till oss sa att den var så braaa, ja vad hände jo jag köpte en.

Den var något större än jag räknat med så det gäller att ha gott om utrymme.

Jag gjorde pommes från grunden dvs av rå potatis och la till några morötter för att testa hur de blev. Nja så där.

Idag blev det köttfärsbiff på älg och djupfrysta pommes frites och visst kändes det bra att inte behöva doppa dem i olja eller köra i ugn. De blev spröda och bra. Är jag nöjd med inköpet, nej. Varför? Jo jag köpte av märket Menuett på Jula och det fanns ingen bruksanvisning eller recept med i förpackningen. Det visade sig att vår goda vän hade köpt Philips till vilken det hörde såväl bruksanvisning som receptbok. Jag skrev till Jula eftersom Menuett är deras märke och frågade om möjlighet att erhålla lite recept och beskrivning. Svaret blev, sök på internet det finns säkert något annat märke som har det där. Ja det finns det, Philips har det naturligtvis problemet är bara att deras apparat ser annorlunda ut och fungerar annorlunda. Ingen hjälp där alltså. Slutsats köp gärna en airfryer men inte Julas det blev ett bottennapp. Tur att det finns loppis man kan skänka till.

Annons