Det blev oavgjort vad gäller vår vadslagning om när den stora busken med vita blommor skulle slå ut. Den passade på att visa sin fägring dagen mitt emellan vad vi gissat på. Lika bra det för vi glömde att ha nån form av vinst.

Lika fantastiskt vacker varje år bara synd att blomningstiden är så kort. Idag har vi haft ett otroligt väder som den bästa sommardag och kvällen den tillbringas framför TV-en. Vi växlar mellan hockeymatchen mellan Canada och Finland och där gissar jag på att det blir Finland som avgår med segern.

Den här buketten fick Rolf av sin svägerska igår och ikväll lämnar jag den vidare (men endast via bild) till vinnaren av Eurovision, vilket är det andra programmet vi växlar mellan. Jag hoppas på Alexander Ryback, Norge fast jag vet att jag borde hålla på det svenska bidraget. Snart vet vi vilka som vann.

Annons