Etiketter

, , , , ,

Efter det trevliga besöket i det Gula industrihuset började vi bli lite hungriga och som tur var så var det lunch inplanerat, Det var bokat åt oss på Megs Kök & Trevligt i Malmby utanför Strängnäs.

Ett väldigt trevligt ställe med anor bakåt i tiden. Så härligt genuint.

Här känns det hemtrevligt så fort man kommer innanför dörren.

Naturligtvis har de ett samarbete med paret Linderholm vilket kändes naturligt eftersom deras alster var temat för dagen.

Förrätten bestod av en sallad som serverades i ett fat designat av L Linderholm, ganska kul med två fat i ett. Bra om man skulle vilja ha lite olja eller dressing eller något annat serverat för sig.

Därefter blev det Lavendelkyckling på Lena Linderholms vis. Även den serverades på en talrik av L Linderholm och de finns i olika färger vilket gav en extra glans åt bordet. Hur var det man sa när man var liten? Jo, vill ha.

Och naturligtvis blev det Lavendelkaka placerad på servett med motiv av Lena Linderholm. Lavendelblomman kan man se lite överallt i hennes skapelser, det är en av hennes favoriter när det gäller såväl smak, färg och doft. Kanske något hon tagit med sig från vistelserna i Provance. Rekommenderar att ni stannar till här och äter om ni har vägarna förbi. Förutom den goda maten och atmosfären så finns det även en liten butik.

Hur avnjuter man en god middag komponerad av fru Linderholm jo naturligtvis så gör man det med underhållning av herr Linderholm.

Tala om att kunna sjunga, fast det var mitt på dagen blev det härligt svängigt och vi hade kunnat sitta där länge. Vilken man och han bjöd på väldigt trevliga historier mellan låtarna. Minnen från hans olika händelser i livet kommer ut i en bok i oktober och med den försmak vi fick av de måste jag säga att den kommer att bli värd att läsa. En lunch att minnas. Dessutom fick jag veta att även Gösta Linderholm är lite av en konstnär och har målat väldigt fina tavlor.

Annons