Etiketter

Att njuta av en god middag i trevligt sällskap är något av det mest avkopplande som finns. Är man sedan både matglad och road av att laga mat är inte den kombinationen helt fel. I veckan var jag med några f d kollegor och åt på Villa Romana en restaurang som serverar i princip enbart italienskt. Kanske lite väl mycket pastarätter men mycket fräscht och gott. Som vanligt så blev jag hämtad av Rolf vilket är mycket bekvämt. Den här kvällen tog jag en liten promenad efter ån för att njuta av såväl vårluften som miljön.

Här har träden fortfarande sin belysning kvar och i huset kan man se kulörta lampor inne på den nyöppnade thairestaurangen.

När jag ser den här vyn mot domkyrkan slås jag alltid av hur vacker staden är vid kvällningen och varje gång tänker jag, måste ta en lång runda i centrum. Det blir aldrig av för hunden gillar naturen mer.

Idag blev det middag på hemmaplan, kanske inte som jag tänkt och faktiskt att Rolf som aldrig klagar på maten, avstod.

Det var inte bara stekta potatis via kokning det spred sig även en väldigt bränd doft genom huset. Att kombinera detta med smält röd plast blev lite för mycket. Min kokkonst är tillbaka på noll.

Vilken nödlösning det blev, pasta kokt med grädde o parmesanost kryddad med svartpeppar. Serverad med hackad isterband det blev en ny upplevelse.

Annons