Etiketter

, ,

Efter fem veckor av ”isolering” började shoppingsuget att komma tillbaka. Visst är det jättebra att få hem varorna och allt man behöver fast ibland är det roligt att få handla själv. Det har dock visat sig att matkontot blir betydligt mindre än det är i vanliga fall å andra sidan har middagarna blivit tristare. Inspirationen man får i affären när man handlar livsmedel är viktigare än man tror. Idag blev det äntligen en shoppingdag. På shoppingcentrat var det ganska mycket folk, allt ifrån unga till äldre. Det förvånar mig att så många äldre går ut på affärer där det trots allt rör sig ganska mycket folk.

Jag skulle ha en bit sammet i tygaffären och det tog sin tid eftersom det fanns en hel del att välja på. Tanken var att det skulle vara svart eller mörkblått, men just de färgerna var svåra att hitta. Till slut blev det svart med lite glitter i.

Eftersom det gäller att hitta på lite hobbyverksamhet under den här tiden blev det ett besök på Panduro och där fanns precis det jag önskade mig. Det visade sig att många affärer var stängda delvis på grund av Corona men även på grund av att de gått i konkurs. Så allt på inköpslistan gick inte att få tag i. Hur det ska se ut om ett halvår i detta köpcenter vågar man inte tänka på.

Efter att startat shoppingturen tidigt på morgonen blir man lätt lite hungrig när halva dagen har gått. Inne på matstället var det tydligt markerat var man fick stå fast just idag var det väldigt folktomt där. Det blev trots allt en trevlig dag med lite ombyte i rutinerna. Ja nu var det ju inte så att jag kroppsligen var på denna tur, nej tack vare tekniken och Facetime samt ett barnbarn fick jag mitt lystmäte av shopping.

Annons