Etiketter

, , , ,

Att hitta på sysselsättning när man har hela dagarna helt obokade är inte helt lätt. Risken för att fastna framför TVn kan vara ganska stor, fast den senaste veckan har vi faktiskt tittat väldigt lite på TV. Två kvällar i rad har vi inte haft den på alls. Det finns dock några program man inte vill missa.

Ett av dem är Den stora älgvandringen på svtplay. Blev otroligt populärt när det sändes förra året och nu är det en ny omgång. Programmet sänds live hela dygnet från 19 olika kameror som är utplacerade i en skog. Det känns nästan som att sitta ute i naturen och vara med. I flera dagar har inget hänt men i eftermiddag såg jag två älgar som dök upp i någon av de första kamerorna och här ser ni en av dem.

Den stora älgvandringen.

Det andra programmet finns på Kunskapskanalen och heter Australiens makalösa natur. Ett fantastiskt både vackert och lärorikt program. Här får man se mycket av Australiens fauna och flora.

Ett riktigt slagsmål mellan två väldigt stora krabbor, man kan nog säga att störst vann. Själv ser jag en möjlighet till en riktigt god krabbsmörgås, vilket dessvärre inte går eftersom avståndet mellan oss är för stort.

Annons