Etiketter

, , , , ,

Ytterligare en dag har gått och vi befinner oss nu i den sjätte veckan av denna isolering. Det kommer att fresta på så man får lära sig att tänka, lugn och fin.

Ett av mina projekt är nyss avslutat, har stickat en mössa med flätstickning. Den är gråblå men ser grå ut på fotot. Det fiffiga är att det finns reflexgarn i den men det syns bara när den blir belyst. Bra i de mörka höstkvällarnas promenader.

Pågår denna isolering länge finns det risk för att alla i min omgivning kommer att få hemstickade raggsockor i julklapp. Får nog lära mig virka också så att det kan bli en och annan grytlapp. Igår fyllde sonen år och det kändes allt lite trist att inte kunna uppvakta honom personligen. Tur att det finns Facetime numera. I morgon får jag bjuda på ett recept från en mjuk kaka som jag nyss har upptäckt men antagligen är receptet gammalt.

Annons