Etiketter

, , , , , , ,

Den här dagen har gått i lathetens tecken. Den dagliga långpromenaden med husse och hund har jag ju gjort förstås. Hunden bestämde att vi skulle gå efter grusvägen och efter ett tag fick han syn på en katt ute på en åker. Vips satte han iväg med världens hastighet o kraft. Så där låg Rolf som ett streck på vägen. Inte utan att jag höll på att sätta i halsen.

Det blev så att säga hunden efter katten och Rolf efter hunden men jag stannade på vägen. Efter ett tag möttes de två och en modstulen hund och en lite irriterad husse höll rekommenderat avstånd mellan varandra när de gick tillbaka.

Sol och regn men ändå varmt så grönskan fortsätter att frodas. Idag kunde vi konstatera att Maskrosorna har gjort sitt intåg. Även om de räknas som ogräs så är de vackra och man kan ha dem i sallad, strö på kakor eller göra marmelad. Eller varför inte passa på att färga lite garn maskrosor ger en härlig färg.

Från uppföljningen

Här kan bara sägas att ingen ännu har flyttat in i holken.

Efter ytterligare en vecka ser det ut så här på planteringsplättarna efter vägen. Några frön har börjat gro.

Vad gäller den stora älgvandringen så har jag inte sett några älgar simma över älven. Dock såg vi några som passade på att ta igen sig en stund.

Fick se en helt annan typ av djur nämligen en Bäver som visade oss simmandets konst. Vi kommer att sakna det här programmet.

Annons