Etiketter

, , , ,

Kanske inte riktigt sant för vi går ju längs vår väg varje gång vi går ut med hunden. Idag när vi är inne på den åttonde veckan av isolering var det dags att åka till vårdcentralen för en provtagning. Jodå allt sköttes enligt konstens regler, engångshandskar på så man inte behövde ta vare sig i dörren eller på automaten för nummerlappar. Eftersom det var provtagning var det gratis så inget fumlande med kort eller plånbok. Det var bara jag och en person till där och vi stod inte satt nog 6-7 meter från varandra. Fick gå in ganska omgående och det var snabbt avklarat. Vid dörren av med handskarna, en stor klick handsprit och öppna dörren med armbågen. Ny handsprit på i bilen. Besöket borde vara 100% säkrat.

Däremot kändes det som att komma in i film när vi kom till parkeringen. Eftersom klockan var strax efter åtta på morgonen var det många som var på väg till sina arbete. Jag hade nästan glömt att det fanns människor som rörde sig på gatorna och affärer som var öppna mm. Skall den här isoleringen hålla i sig många månader till får jag nog lära mig hur man uppträder i tätbefolkat område.

Då det varit lite regntungt ute så blev det en brasa i spisen och jag stickade färdigt ett par sockor.

Såg lite på den stora älgvandringen på TV. Idag blev det några som simmade över och en älg hade svårt att ta sig upp land. Fy så dramatiskt. De samlas i en liten klunga innan de simmar över, antar att de lägger upp en gemensam taktik.

Det är fantastiska naturbilder man får se. Nästan så man tycker man lär känna älgarna lite.

Tänkte ta fram en älgstek men vid närmare eftertanke tror jag det får vänta ett tag.

Annons