Etiketter

, , ,

Så har det gått ännu en dag, av någon anledning försvinner de bara. Jag som trodde att vi skulle hinna fixa en massa saker nu när vi måste vara hemma hela tiden. Förmiddagen går ju åt till lite pyssel hemma och därefter en promenad med hunden på runt 1-1,5 timma därefter lunch. Ja då har ju halva dagen gått, dessutom hade jag tid för läkarbesök idag det vill säga läkaren ringde upp mig. Efter en stund konstaterade vi att det var OK och att vi hörs om något år.

Vi hade dessutom tur för vi satte på svtplay och Den stora älgvandringen precis när det var sju stycken älgar som bestämt sig aför att simma över älven. Det var mäktigt att få se.

Ni har väl hört det där gamla skämtet när älgen inför älgjakten säger; jag ska bada så blir jag Ren. Vi såg de här som som bestämt sig för att simma över.

Antagligen älgar som gjort slag i saken, badat och blivit Renar. Eller???

Vi har även gjort färdigt vårt jättekorsord, saknar det redan.

Vi köpte det på Mediapress.se och det har varit så roligt. Det blev många glada skratt och många tankevurpor. Inte lätt men en härlig hjärngymnastik verkligen annorlunda.

Det var även en födelsedagsuppvaktning som skulle göras. I år blev den annorlunda, presenterna ställdes utanför dörren och födelsedags”tanten” fick ta in den själv. Rolf o jag samt grannarna stod långt bort och grattade en kort stund.

Hon viftade med armarna så vi tror hon blev glad. Därefter åkte vi hem grannarna i sin bil och vi vår. Även om vi alla är pensionärer och isolerade så håller vi hårt på avståndet för det har Anders Tegnell sagt att vi ska.

Annons